Menu
Sukrin Sukrin
Account
Gratis verzending
vanaf 25,-
Mandje Winkelmandje
Zoek
  • Mijn Account
  • Inloggen
+31 (0)475 201 111
Ga naar de inhoud
✔ Gratis verzending vanaf 25,-
✔ Bestel voor 22u, morgen in huis
Sukrin Sukrin
Gratis verzending
vanaf 25,-
Menu
  • Sukrin Producten
    • Natuurlijke Suikervervangers
    • Bakmixen
    • Meelproducten
    • Melkchocolade
    • Voordeelpakketten
    • Sukrin kookboeken
  • De Voordelen
  • Recepten
  • Blog
  • Over ons
      • Informatie
      • Over Sukrin Benelux B.V.
      • Verzending
      • Achteraf betalen
      • Algemene voorwaarden
      • Privacyverklaring
      • Wederverkoper worden
      • Service
      • Annuleren en retouneren
      • Nieuwsbrief
      • Contact
    • Heeft u hulp nodig?
      We zijn online, stel je vraag!

Home » Recepten » Glutenvrije en suikervrije oreo koekjes

Glutenvrije en suikervrije oreo koekjes

40 minuten voorbereiding + 25 minuten baktijd

Glutenvrije en suikervrije oreo koekjes
‘Draaien, likken en dippen’. De bekende oreo koekjes zijn een echte verslaving. Je kunt ze het beste eten door de twee biscuits los van elkaar te draaien en vervolgens in melk te dippen. Gezond is het niet maar met dit recept komt daar verandering in. Deze oreo koekjes zijn namelijk glutenvrij, suikervrij en koolhydraatarm.

Bereidingstijd: 40 minuten voorbereiding + 25 minuten baktijd
Vrij van: gluten, suiker
Geschikt voor welke diëten: glutenvrij, suikervrij, vegetarisch
Allergie informatie: –
Sukrin producten: Sukrin Amandelmeel, Sukrin melkchocolade, Sukrin+, Sukrin Melis
Hoeveelheid: 7 koekjes

TIP! Dip de suikervrije oreo koekjes in amandelmelk voor de echte ervaring.

Ingrediënten

  • 60 gram Sukrin melkchocolade
  • 80 gram roomboter
  • 1 ei
  • 20 gram Sukrin+
  • 3 tl vanille-extract
  • 90 gram Sukrin Amandelmeel
  • 25 gram cacaopoeder
  • Voor de vulling
  • 30 gram roomboter
  • 20 gram Sukrin Melis
  • 1 tl vanille-extract
  • 15 gram roomkaas
  • 15 ml ongezoete amandelmelk

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade en meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel. Maak er een bol van en wikkel het in vershoudfolie.
  2. Leg het mengsel in de koelkast voor minimaal 30 minuten.
  3. Maak ondertussen de vulling door de ingrediënten te mengen tot een stevig geheel.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Haal het deeg uit de koelkast en rol het uit. Steek met een 6cm uitsteker koekjes van ongeveer 0.5 cm dik.
  6. Bak de koekjes 25 minuten in de oven en laat afkoelen.
  7. Verdeel de vulling over de helft van de koekjes en leg daar een koekje bovenop.
  8. Herhaal tot de koekjes op zijn.

. . .

Wil je meer zoals dit lezen? Nieuwe recepten en blogs worden gedeeld via onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de lekkerste recepten.

Je kan ons ook volgen op Twitter, Instagram en Facebook. Vond je ons artikel nuttig? Een like op Facebook wordt erg op prijs gesteld!

  1. glutenvrij eten
    Aanbevolen voor jou
    Lekkere glutenvrije recepten
  2. bakken met amandelmeel
    Aanbevolen voor jou
    Bakken met amandelmeel
  3. Suikervrij stappenplan
    Aanbevolen voor jou
    Suikervrij eten doe je zo!
  4. Suikerverslaving
    Aanbevolen voor jou
    Help! Ik heb een suikerverslaving

Primaire Sidebar

Populaire berichten

suikervrije-notentaart-sukrin

Gemengde notentaart | suikervrij & glutenvrij recept

suikervrije-appeltaart-amandelmeel2

Suikervrije appeltaart met amandelmeel

brownies-banaan-walnoten

Brownies met banaan en walnoten

glutenvrij-koolhydraatarm-tortilla-wraps

Koolhydraatarme & glutenvrije tortilla wraps

koolhydraatarme pannenkoeken amandelmeel

Koolhydraatarme pannenkoeken

Laatste berichten

Tiramisu suikervrij sukrin feestdagen

Suikervrij eten tijdens de feestdagen

Koolhydraatarme Bountytaart Sukrin Suikervervangers Club Slank

Koolhydraatarme bountytaart – Club Slank

Speculaas taartje Judith_ikeetvrij Sukrin

Speculaas taartje – Judith (Ikeetvrij)

Joe cake me nuts cake met kruidnoten - Lot beukers

Kruidnoten cake – Lot Beukers

Speculaas met amandelspijs op een bord

Speculaas met amandelspijs

Sukrin eBook

Gratis ebook met lekkere suikervrije recepten!

Geniet van heerlijke suikervrije en natuurlijke gerechten en baksels!

  • ✔ Direct te downloaden als PDF
  • ✔ Maar liefst 18 verrassende en simpele recepten
  • ✔ Inclusief ontbijt, lunch, zoete lekkernijen en smoothie recepten
  • ✔ Handige tips, weetjes en ruimte voor eigen creaties

Nu Downloaden

Over Sukrin

Sukrin produceert een grote variëteit aan 100% natuurlijke, calorievrije suikeralternatieven; van nature glutenvrije en vetarme meelproducten en koolhydraat-arme, suikervrije gemakkelijk te gebruiken bakmixen. We zijn zeer gedreven om iedereen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken. Al onze producten zijn zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk en we ontwikkelen voortdurend nieuwe producten.

Service en informatie
  • Account
  • Ambassadeur programma
  • Wederverkoper worden
  • Achteraf betalen
  • Verzending
  • Disclaimer
  • Annuleren en retourneren
  • Contact
Volg je ons al?

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.

Veilig betalen

Sukrin Algemene voorwaarden | Privacyverklaring