• omschrijving: mager amandelmeel ter vervanging van (tarwe)meel
  • inhoud enkele verpakking: 400 gram
  • tenminste houdbaar tot: zie onderkant verpakking
  • bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Amandelmeel is een goed alternatief voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen gewone meel wil of kan gebruiken. Het amandelmeel wordt verkregen via koude persing, hierdoor is 80% van het vet verwijderd. Amandelmeel is enorm veelzijdig en kan voor zowel koken als bakken worden gebruikt. Sukrin amandelmeel bestaat uit 100% amandelen dus het bevat ook dezelfde essentiële vetzuren als amandelen. Daardoor is het rijk aan proteïne en vezels. Het product bevat de essentiële mineralen magnesium, ijzer, kalium, koper, mangaan en zink. Wil je jouw dag goed beginnen? Maak dan eens een zuivelvrije kokos gember smoothie met amandelmeel of een gezonde kersensmoothie met amandel.

Amandel meel

€ 12,95
SKU
SKU538
Op voorraad
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Amandel meel is verpakt en bestelbaar in hoeveelheden van 1
  • Van nature glutenvrij
  • 100% koolhydraatarm
  • Gezond alternatief voor meel
  • Makkelijk toe te passen
  • Rijk aan proteïne, vezels, vitamine, minaralen en antioxidanten
  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten
Suikervrij
Glutenvrij
Koolhydraatarm
100% Natuurlijk
Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (20 gram)
Energie (kJ) 1.530 306
Energie (kcal) 366 73
Vetten 10,0 g 2,0 g
-wv.verzadigd 1,0 g 0,2 g
Koolhydraten 11,0 g 2,2 g
-wv.suikers 8,0 g 1,6 g
Vezels 13,0 g 2,6 g
Eiwitten 51,0 g 10,2 g
Zout 0,00 g 0,00 g

In vet gereduceerde en gemalen amandelen.

Je kunt Sukrin amandelmeel gebruiken voor alles waar je meel voor zou gebruiken. Amandelmeel gedraagt zich iets anders dan gewoon meel omdat het glutenvrij is. Gluten helpen gistdeeg te rijzen omdat gluten kleine gasbelletjes in het deeg insluiten. Gluten werken ook als een bindmiddel en maken het deeg gemakkelijker te bewerken. Als je met gistdeeg bakt, kun 10 tot 20% van het meel vervangen met amandelmeel. Dan moet je wel de hoeveelheid vloeistof verhogen met 5 tot 10%.

Als je recept helemaal geen gist bevat, dan kun je 100% van het meel vervangen met amandelmeel. Omdat amandelmeel veel vezels bevat, zal het meer vloeistof opnemen dan andere soorten meel. Daarom moet je, als je het meel 100% vervangt met amandelmeel, de hoeveelheid amandelmeel met 50 tot 60% reduceren of je moet de hoeveelheid vloeistof verhogen.
Let er op dat als je alleen met amandelmeel bakt, de deeg sneller uit elkaar valt dan deeg met gewoon meel. Een tip om dit op te lossen is Fiberfin te gebruiken. Lees meer over Fiberfin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amandel meel
Score
Andere klanten kochten ook:

Sukrin eBook

Gratis ebook met lekkere suikervrije recepten!

Geniet van heerlijke suikervrije en natuurlijke gerechten en baksels!

  • ✔ Direct te downloaden als PDF
  • ✔ Maar liefst 18 verrassende en simpele recepten
  • ✔ Inclusief ontbijt, lunch, zoete lekkernijen en smoothie recepten
  • ✔ Handige tips, weetjes en ruimte voor eigen creaties

Nu Downloaden