- omschrijving: melkchocolade met erythritol (met zoetstoffen)
- inhoud enkele verpakking: 40 gram
- ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
- bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Deze heerlijke Zwitserse chocoladereep heeft een heerlijke chocolade smaak en is gezoet met Sukrin en stevia en is daardoor koolhydraatarmer in vergelijking met een reep chocolade uit de supermarkt.
Met deze heerlijke reep kun jij ook heerlijke andere gerechten mee maken zoals glutenvrije en suikerarme oreo koekjes. Het recept vind je hier. of probeer eens zelf chocolade pinda cups te maken van Reese! Bekijk hier het recept.
Sukrin Melkchocolade
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (40 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.669 | 668 |
Energie (kcal) | 399 | 160 |
Vetten (g) | 33 | 13 |
-wv.verzadigd (g) | 20 | 8,0 |
Koolhydraten (g) | 37 | 15 |
-wv.suikers (g) | 8,0 | 3,2 |
-wv.polyolen (g) | 27 | 11 (**) |
Vezels (g) | 20 | 8,0 |
Eiwitten (g) | 7,0 | 2,8 |
Zout (g) | 0,30 | 0,12 |
**4,0 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten.
Kant-en-klaar product