- omschrijving: natuurlijke vervanger van (b.v.) poedersuiker (met zoetstoffen)
- inhoud enkele verpakking: 400 gram
- ten minste houdbaar tot: zie onderkant verpakking
- bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Sukrin Icing is een natuurlijk product zonder kunstmatige toevoegingen. Sukrin Icing bestaat uit eryhtritol en komt van nature voor in onder andere peren, meloenen en champignons. Daarnaast is er een kleine toevoeging van steviolglycosiden (Stevia) om dezelfde zoetkracht als suiker te verkrijgen. Sukrin Icing is fijn gemalen en daardoor ook te gebruiken als vervanger voor poedersuiker.
Bekijk onze recepten met sukrin icing.
Sukrin Icing
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (5 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 0,0 | 0,0 |
Energie (kcal) | 0,0 | 0,0 |
Vetten (g) | 0,0 | 0,0 |
-wv.verzadigd (g) | 0,0 | 0,0 |
Koolhydraten (g) | 100 | 5,0 |
-wv.suikers (g) | 0,0 | 0,0 |
-wv.polyolen (g) | 100 | 5,0 (**) |
Vezels (g) | 0,0 | 0,0 |
Eiwitten (g) | 0,0 | 0,0 |
Zout (g) | 0,00 | 0,00 |
**0,0 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten.
Sukrin Icing lost door de fijnere structuur makkelijker op dan Sukrin en is daarom extra geschikt voor:
- IJs en andere koude dranken
- yoghurt of kwark
- Smoothies
- Als topping met boter, room, chocolade, glazuur etc.
- Ter decoratie en bestuiving van o.a. oliebollen, appeltaart etc.
- Gebak en desserts die niet worden gebakken of gekookt zoals o.a. kwarktaart, tiramisu etc.
Sukrin Icingkan net als Sukrin ook gebruikt worden om te bakken. De zoetkracht is hetzelfde alleen heeft Sukrin Icing een iets groter volume. Een kopje Sukrin weegt 90 gram, terwijl een kopje Sukrin Icing ongeveer 70 gram weegt.