FAQ - Veelgestelde Vragen

Inhoudsopgave

Wat is Sukrin?

Sukrin is een natuurlijke suikervervanger / zoetstof gemaakt van erythritol. De zoetstof bevat geen suiker of calorieën. Daarom is Sukrin geschikt voor elk soort dieet omdat je er niet van aankomt of allergische reacties van kan krijgen. Bovendien brengt Sukrin veel voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld niet slecht voor je tanden, je krijgt er geen ‘sugar rush’ van en diabetici kunnen er ook van genieten zonder last te ervaren van symptomen.

Is Sukrin gemaakt van erythritol?

Ja, Sukrin is gemaakt van erythritol. Sukrin is eigenlijk gewoon de merknaam voor erythritol en is daarmee de enige suikervervanger die gemaakt is van deze polyol soort (suiker-alcohol).

Waar kan je Sukrin kopen?

Sukrin is te koop op Sukrin. Onze producten komen direct uit onze fabriek naar jouw huis. Wij zorgen ervoor dat de producten binnen een dag bij jou thuis zijn zodat je optimaal kan genieten van onze overheerlijke suikervervangers.

Sukrin producten kun je ook kopen bij de websites van onze partners:

-NovaShops

-Protislank

-FormaFast


Sukrin producten zijn niet te koop bij onderstaande supermarkten:

-Albert Heijn

-Jumbo

-Plus

Hoe wordt Sukrin gemaakt?

Sukrin wordt gemaakt van erythritol. Dit is een suiker alcohol (polyol). Erythritol is een natuurlijke suikervervanger die hetzelfde smaakt als gewone suiker en dezelfde structuur heeft als suiker. Het is de enige polyol die geen calorieën bevat. Het is daarom een zeer geschikte suikervervanger. Erythritol wordt door middel van natuurlijke fermentatie gewonnen. Het wordt verkregen door fermentatie van glucose door een gist.

Hoe gezond is Sukrin?

Sukrin is zeker gezond. Sukrin is in 2003 goedgekeurd door het Wetenschappelijk Comité voor de Menselijke Voeding (WCMV). Daarom mag het product veilig gebruikt worden in voeding. Sukrin past binnen elk dieet omdat het geen suiker bevat en geen calorieën waardoor je met diabetes, een glutenvrij, candida of caloriearm dieet gewoon kan genieten van onze suikervervangers. Bovendien is Sukrin niet slecht voor je tanden.

Past Sukrin in het keto dieet?

Sukrin past binnen het keto dieet omdat het niet van koolhydraten is gemaakt. De koolhydraten in het voedingsproduct worden opgenomen door het lichaam maar niet gescheiden, waardoor je met een keto, koolhydraatarm of -vrij dieet gewoon kan genieten van deze suikervervanger.

Past Sukrin bij een koolhydraatarm dieet?

Ja, Sukrin past zeker bij een koolhydraatarm dieet. De producten van Sukrin zijn gemaakt van meelproducten zoals amandelmeel, zonnebloemmeel en kokosmeel. Dit wil zeggen de producten lager zijn in koolhydraten dan gewone meelproducten. Tegelijkertijd zijn onze producten uitermate geschikt voor een glutenvrij dieet omdat er geen gluten in onze producten zitten.

Past Sukrin bij een glutenvrij dieet?

Sukrin is zeker geschikt voor een glutenvrij dieet. Onze producten zijn gemaakt van meelvervangers en suikervervangers waardoor er geen gluten in deze voedingsproducten zitten. Wanneer je een glutenvrij dieet volgt of een glutenallergie hebt kan je gewoon genieten van onze producten.

Is Sukrin geschikt voor diabetici?

Ja, Sukrin is geschikt voor diabetici omdat de producten van Sukrin worden opgenomen in de dunne darm maar onveranderd worden uitgescheiden. Je lichaam neemt Sukrin op maar breekt deze niet af. Daarom gaan Sukrin en diabetes goed samen. Je bloedsuikerspiegel wordt niet aangetast waardoor je Sukrin veilig kan eten.

Is Sukrin vegan of vegetarisch?

Bij het creëren van Sukrin suikervervangers en meelvervangers is er geen gebruik gemaakt van dierlijke producten. Daarom zijn onze product voor personen die veganistisch of vegetarisch eten.

Is Sukrin halal?

Sukrin is 100% halal, gen vrij en koosjer. Daarom kan iedereen Sukrin nuttigen zonder zich zorgen te hoeven maken over de productiewijze.

Is Sukrin veilig?

Sinds 2003 is Sukrin goedgekeurd door het Wetenschappelijk Comité voor de Menselijke Voeding (WCMV). Dit wil zeggen dat het product veilig geconsumeerd mag worden. Sukrin is tegelijkertijd erg goed voor alle soorten diëten en zorgt voor een sterk gebit.

Is Sukrin veilig tijdens de zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap kan je gewoon Sukrin gebruiken omdat het geen effect op het lichaam heeft. Het is wel belangrijk om niet te veel Sukrin te nuttigen omdat het kan zorgen voor gassen of een opgeblazen gevoel. Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om rekening te houden met een gezonde en verantwoorde levensstijl.

Is Sukrin veilig voor kinderen?

Sukrin is zeker veilig voor kinderen en kan zelfs een stuk beter voor ze zijn dan gewone suiker. Suiker is namelijk een dikmakertje, slecht voor je tanden en kan zorgen voor een ‘sugar rush’ en een dip na het nuttigen. Sukrin daarentegen bevat geen suiker en calorieën. Waardoor je kinderen ongestoord kunnen genieten van zoete baksels die een stuk gezonder zijn! Lees hier hoe je suikervrij kan bakken met kinderen.

Sukrin eBook

Gratis ebook met lekkere suikervrije recepten!

Geniet van heerlijke suikervrije en natuurlijke gerechten en baksels!

  • ✔ Direct te downloaden als PDF
  • ✔ Maar liefst 18 verrassende en simpele recepten
  • ✔ Inclusief ontbijt, lunch, zoete lekkernijen en smoothie recepten
  • ✔ Handige tips, weetjes en ruimte voor eigen creaties

Nu Downloaden