Heerlijk puur recept voor kokos kussentjes. Met maar 5 ingrediënten kan er ook bijna niks misgaan. Het recept is gemaakt door Monique van der Vloed. Zij staat bekend om haar lekkere en pure recepten zonder meuk. Deze kokoskussentjes bevatten extra veel vezels, doordat er gebruik is gemaakt van Sukrin Kokosmeel. De koekjes worden gezoet met bananen en Sukrin+ en bevatten verder geen suikers! Lekker verantwoord smullen dus!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: glutenvrij, vegetarisch, veganistisch (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat noten (amandel). Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin kokosmeel, Sukrin+
Porties: 12
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 63 kcal
- Eiwit: 2,1 gram
- Koolhydraten: 8,4 gram
- waarvan suiker: 6,5 gram
- Vet: 1,4 gram
Recept & Fotografie: Monique van der Vloed
Kokos Kussentjes
Ingrediënten
- 100 gram Sukrin kokosmeel
- 1 el wijnsteenbakpoeder
- 3 bananen
- 3 el Sukrin+
- 200 ml amandelmelk
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Mix alle ingrediënten in de keukenmachine tot een gladde massa.
- Voeg de melk al draaiende toe.
- Schep bergjes op de bakplaat, houd ruimte tussen de koeken.
- Bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf tussentijds controleren.
- Laat goed afkoelen.