Ken je de peanutbutter cups van Reese’s? Super lekker, maar niet de allerbeste keuze! Gelukkig heeft Danique van Elitelife een gezondere variant weten te maken!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: glutenvrij, ketodieet, vegetarisch (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat melk en pinda. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Chocolade
Porties: 6 cups
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 87 kcal
- Eiwit: 2 gram
- Koolhydraten: 2,1 gram
- waarvan suiker: 1,4 gram
- Vet: 7,1 gram
Elitelife
TIP! Voeg ook eens wat kaneel toe aan de chocolade!
![reese's chocolade pinda cups](https://www.sukrin.nl/blog/wp-content/uploads/2018/05/reeses-chocolade-pinda-cups-150x150.jpg)
Reese's chocolade pinda cups
Ken je de peanutbutter cups van Reese's? Super lekker, maar niet de allerbeste keuze! Gelukkig hebben we hier een gezondere variant.
Ingrediënten
- 100 gram Sukrin chocolade
- 2 el 100% pindakaas
Instructies
- Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron.
- Schep ongeveer 1 eetlepel gesmolten chocolade in een muffinvormpje en laat dit in de koelkast stollen.
- Doe voorzichtig een klein hoopje pindakaas in het midden van de muffinvormpjes. Zorg dat het de zijkanten niet raakt.
- Vul nu het muffinvormpje aan met chocolade totdat je de pindakaas niet meer ziet. Laat de cups minimaal een uur opstijven in de koelkast tot de chocolade helemaal gestold is.