Een makkelijk recept voor pinda fudge met chocolade met slechts vier ingrediënten. Voor dit recept heb je slechts 20 minuten nodig! Deze pinda fudge zijn veel te lekker en verslavend.
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: glutenvrij, eiwitrijk, ketodieet, vegetarisch (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat pinda en melk. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Melkchocolade
Porties: 7
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 111 kcal
- Eiwit: 4,8 gram
- Koolhydraten: 5 gram
- waarvan suiker: 3,8 gram
- Vet: 8,4 gram
Pinda fudge
Een makkelijk recept voor pinda fudge met chocolade met slechts vier ingrediënten. Voor dit recept heb je slecht 20 minuten nodig! Deze pinda fudge zijn veel te lekker en verslavend.
Ingrediënten
- 10 verse dadels
- 6 el Pindameel
- 3 el kokosolie
- zout naar smaak
- 1 Sukrin chocoladereep (40 gram)
Instructies
- Ontpit de dadels en meng in een keukenmachine.
- Smelt de kokosolie in een kom die goed heet mag worden in een koekenpan met een laagje water en mix met de dadels.
- Voeg het pindameel toe en mix in de keukenmachine.
- Druk het mengsel op een platte ovenschaal, bedekt met bakpapier. Besprenkel eventueel met zout.
- Smelt de chocolade op dezelfde manier als de kokosolie en verdeel over de pinda fudge.
- Plaats de fudge in de vriezer voor 10-15 minuten.
- Snijd in stukjes.