Deze bolletjes zijn zo gemakkelijk om te maken! En toch zijn ze net zo lekker als truffels. Perfect voor na een stevige work-out door het eiwitrijke amandelmeel! Maar natuurlijk ook heerlijk om gewoon zo te eten wanneer je lekker aan het luieren bent!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: vegetarisch, ketodieet (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat gluten en noten (amandel). Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Gold, Sukrin Amandelmeel
Porties: 20
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 99 kcal
- Eiwit: 2,1 gram
- Koolhydraten: 3,1 gram
- waarvan suiker: 1,3 gram
- Vet: 8,4 gram
TIP! Rol de balletjes ook eens in gehakte pinda’s of cacao!
Recept & Fotografie: Sukrin UK

Chocolade bolletjes
Deze bolletjes zijn zo gemakkelijk om te maken!
Ingrediënten
- 120 gram Sukrin Gold
- 125 gram kokosolie in vaste vorm
- 50 gram Sukrin Amandelmeel
- 50 gram havervlokken
- 40 gram cacao
- 1 el honing
- 2 tl instant koffie
- kokosrasp om de balletjes in te rollen
Instructies
- Zet een grote kom klaar en meng hierin de instant koffie met 4 eetlepels water.
- Voeg de andere ingrediënten toe en mix goed met elkaar. Dit gaat goed met een deegmixer, maar als je deze niet hebt kan je ook prima met de hand mixen!
- Vorm balletjes van het deeg die klein genoeg zijn om in 1 keer in je mond te stoppen. Als het goed is, kun je zo 20 balletjes maken!
- Rol ze in kokosrasp en plaats ze in mini cupcake papiertjes.
- Vries een paar uur totdat ze klaar zijn om opgegeten te worden!