Het leven is soms zo makkelijk als het maken van een knabbelaar. Dit recept hebben wij van >Monique van der Vloed en is echt in een oogwenk te maken! De knabbelaars zien er echter uit alsof je uren in de keuken hebt gestaan! Doordat je deze knabbelaars maakt met (biologische) amaranth wafels of quinoa wafels, is het meeste werk al voor je gedaan! En dat maakt het de ideale snack voor wanneer je onverwachts bezoek hebt!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: suikerarm, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: geen. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Gold Siroop
Porties: 5
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 42 kcal
- Eiwit: 0,3 gram
- Koolhydraten: 3,8 gram
- waarvan suiker: 0,4 gram
- Vet: 0,1 gram
TIP! Knoop verschillende kleurtjes touw om het bakpapier voor een extra vrolijk effect!
Recept & Fotografie: Monique van der Vloed
moniquevandervloed.nl
Knabbelaars
Ingrediënten
- 100 ml Sukrin FiberSirup Gold
- 2 amaranth wafels of quinoa wafels
Instructies
- Zet een vierkant bakje klaar en bekleed deze met bakpapier.
- Doe de Sukrin Fibersirup Gold in een pannetje en verwarm tot het kookt.
- Verkruimel de amaranth of quinoa wafels en doe de stukjes wafel in het pannetje met de hete siroop.
- Schenk de massa in het bakje en druk stevig aan.
- Laat hard worden.
- Snijd in stukken en wikkel er een stukje bakpapier omheen.