Een lekkerder snackje dan dit maak je niet snel, geloof ons! En zien deze banaanballetjes er niet prachtig uit? Alsof je ze bij een patisserie hebt gehaald. Niets is minder waar, je zet deze heerlijke balletjes binnen een handomdraai op tafel en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Snel aan de slag dus met dit toprecept van Monique van der Vloed.
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: vegetarisch, veganistisch, glutenvrij (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: geen. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Kokosmeel, Sukrin Fiberfin
Porties: 5
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 64 kcal
- Eiwit: 1,6 gram
- Koolhydraten: 7,2 gram
- waarvan suiker: 5,3 gram
- Vet: 2,2 gram
TIP! Je kunt de balletjes het beste bewaren in wat huishoudfolie of een luchtdichte doos in de koelkast!
Recept & Fotografie: Monique van der Vloed
www.moniquevandervloed.nl

Banaan balletjes | De ideale snack!
Een lekkerder snackje dan dit maak je niet snel, geloof ons! En zien deze banaanballetjes er niet prachtig uit? Alsof je ze bij een patisserie hebt gehaald.
Ingrediënten
- 1 banaan
- 1 el Fiberfin
- 30 gram Sukrin Kokosmeel
- kokosrasp
Instructies
- Pureer de banaan, Fiberfin en kokosmeel in de keukenmachine tot een gladde massa.
- Vorm kleine balletjes met het mengsel en rol ze daarna door de kokosrasp.