2207 beoordelingen
Heerlijke glutenvrije broodmix met Chia, bevat slechts 1,3 gram koolhydraten per portie! De ingrediënten van dit krachtige brood worden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat het gegarandeerd glutenvrij is en de mix bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Door deze samenstelling is de broodmix uitermate geschikt voor mensen die een koolhydraatarm of glutenvrij dieet volgen of voor mensen die gezonder willen eten. Door de heerlijke smaak en textuur kun je dit brood voor zowel sandwiches als bij soep gebruiken.
Het gebakken brood heeft een unieke natuurlijke smaak en de structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (40 g) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 697 | 279 |
Energie (kcal) | 169 | 68 |
Vetten (g) | 8,9 | 3,6 |
-wv. verzadigd (g) | 0,7 | 0,3 |
Koolhydraten (g) | 3,3 | 1,3 |
-wv. suikers (g) | 0,6 | 0,2 |
Vezels (g) | 19 | 7,6 |
Eiwitten (g) | 9,6 | 3,8 |
Zout (g) | 1,2 | 0,48 |
1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
2. Weeg 250 g (is één vierde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 300 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C.
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.
1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
2. Weeg 333 g (is één derde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 400 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C.
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.
Bij Sukrin streven we ernaar om iedereen te helpen aan een gezonde levensstijl door producten aan te bieden die je gemakkelijk kunt gebruiken binnen jouw dagelijkse leven. Volg je een bepaald dieet, zoals een koolhydraatararm-, glutenvrij-, of een suikervrijdieet? Dan passen onze producten hier ook perfect tussen. Veel van onze producten zijn gemaakt van de natuurlijke polyol genaamd erythritol, dat geen energie levert voor het lichaam en waarmee je dus geen calorieën binnenkrijgt. Hierdoor zijn veel van onze producten ook veilig te gebruiken voor diabetici. Met Sukrin maak je lekker eten gezonder!
✔ Beoordeeld met een 9.1 gemiddeld
✔ Voor 22:00 besteld, morgen in huis
✔ Gratis verzending vanaf €40
✔ Niet tevreden? Ruilen mag altijd