- omschrijving: broodmix eiwitrijk en bevat een verlaagd gehalte aan koolhydraten (met zoetstof)
- inhoud enkele verpakking: 220 gram
- ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
- bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
- opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
Heerlijk glutenvrije en proteïnerijke broodmix met minder dan 2 gram koolhydraten per portie! De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat het gegarandeerd glutenvrij is. Deze mix bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toevoegingen. Door deze samenstelling is de broodmix uitermate geschikt voor mensen die een koolhydraatarm of glutenvrij dieet volgen of voor iedereen die simpelweg gezond wil eten. Door de heerlijke smaak en textuur kun je dit brood voor zowel sandwiches als bij soep gebruiken. Een afgebakken brood weegt ongeveer 600 gram.
Bekijk onze Proteïne brood mix recepten.
Proteïne brood mix low carb haver en sesam
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (40 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 645 | 258 |
Energie (kcal) | 154 | 62 |
Vetten (g) | 5,7 | 2,3 |
-wv.verzadigd (g) | 1,4 | 0,6 |
Koolhydraten (g) | 6,1 | 2,4 |
-wv.suikers (g) | 0,0 | 0,0 |
Vezels (g) | 10 | 4,0 |
Eiwitten (g) | 15 | 6,0 |
Zout (g) | 1,7 | 0,68 |
2. Meng de inhoud van de zak met 400 ml water (in plaats van water kan ook melk, yoghurt, of room worden gebruikt).
3. Laat het mengsel ongeveer vijf minuten rusten.
4. Vorm met vochtige handen een brood of kleinere broodjes en lig deze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Gebruik bij de bereiding van het protein brød geen bakvorm.
5. Bak het hele brood ongeveer 60 min, of de kleine broden 20 á 25 min af in de oven bij 175°C.