Voeg je favoriete smaken toe en maak heerlijk gluten- en suikervrije cakes, scones, wafels, pannenkoeken en meer!
- omschrijving: universele bakmix (met zoetstoffen)
- inhoud enkele verpakking: 340 gram
- ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking
- bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
- opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product (incl. toegevoegde ingrediënten)
Universele Bakmix
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (100 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.042 | 1.042 |
Energie (kcal) | 249 | 249 |
Vetten (g) | 16 | 16 |
-wv.verzadigd (g) | 2,1 | 2,1 |
Koolhydraten (g) | 26 | 26 |
-wv.suikers (g) | 0,4 | 0,4 |
-wv.polyolen (g) | 17 | 17 (**) |
Vezels (g) | 7,3 | 7,3 |
Eiwitten (g) | 9,9 | 9,9 |
Zout (g) | 1,3 | 1,3 |
**9,6 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten.
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie aan toe
3. Klop het beslag tot een gladde mix en voeg tussentijds eventueel een aroma aan de mix toe.
5. Schenk de mix in een een ingevette en bekleed metalen of siliconen vorm naar keuze.
6 .Bak de cakemix gedurende 35 minuten op 175°C.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven.