- omschrijving: broodmix verlaagd gehalte aan koolhydraten (met zoetstof)
- inhoud enkele verpakking: 1000 gram
- ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
- bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
- opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
Broodmix fiberbrød
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (40 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 681 | 272 |
Energie (kcal) | 163 | 65 |
Vetten (g) | 8,4 | 3,4 |
-wv.verzadigd (g) | 1,4 | 0,6 |
Koolhydraten (g) | 2,5 | 1,0 |
-wv.suikers (g) | 0,0 | 0,0 |
Vezels (g) | 21 | 8,4 |
Eiwitten (g) | 8,7 | 3,5 |
Zout (g) | 1,1 | 0,44 |
Bereiding voor één brood (Ca. 500 g). De mix van 1 kg is voor het bereiden van vier broden
- 1. Verwarm de oven voor op 175°C.
- 2. Weeg 250 g (is één vierde) van de mix af in een kom.
- 3. Voeg 300 mL water aan de mix toe.
- 4. Goed mengen en laat het deeg 5 minuten lang rusten.
- 5. Bak het brood ongeveer 60 á 70 minuten in een bakvorm of op een bakplaat af.
- 6. verwijder het brood uit de bakvorm en laat het brood afkoelen. Dek het brood niet af.
- 7. Het brood blijft het langste vers in een afgesloten bak in de koelkast.