Ga terug
Paasbrownies Shana van Hoof Sukrin suikervervangers

Paasbrownies

Recept afdrukken
Het is bijna Pasen! Alhoewel Pasen er dit jaar anders uit zal zien dan andere jaren, wilt het niet zeggen dat je er zelf geen feestje van kunt maken. Vooral niet met de paasbrownies van onze ambassadeur Shana! Ze heeft brownies gemaakt die je Pasen dit jaar een stuk vrolijker zullen maken. Ze heeft er namelijk paaseitjes aan toegevoegd zodat ze paasproof zijn!
Gang Tussendoortje
Keuken Amerikaans
Trefwoord brownie, gezonde brownies, gezonde paasbrownies, paasbrownies, suikerarme brownies, suikerarme paasbrownies
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 45 min
Porties 15 brownies
calorieën 237
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 200 gram chocolade
  • 120 gram boter
  • 4 eieren
  • 115 gram Sukrin:1
  • 80 gram bloem
  • 80 gram amandelmeel
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 200 ml room

Instructies

  • Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain marie.
  • Klop de eieren met 100 gram sukrin:1 5 minuten op.
  • Roer de chocolade onder de eieren.
  • Zeef de bloem en bakpoeder bij de eieren en meng dit samen met het amandelmeel voorzichtig onder de rest.
  • Vet een ovenschaal of bakvorm in met wat boter en bestuif met bloem.
  • Giet het browniedeeg in de kom en bak 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  • Haal uit de oven en laat afkoelen.
  • Snijd in vierkantjes.
  • Mix de room en de overige 15 gram sukrin:1 stijf.
  • Doe in een spuitzak en spuit op elke brownie wat room.
  • Optioneel: werk af met paaseitjes.