Maak het brood zoals op de verpakking staat aangegeven.
Wanneer het brood afgekoeld is, begin je met het maken van de scrambled tofu.
Laat de tofu uitlekken in keukenpapier of een theedoek.
Laat de mais uitlekken, snijd de halve avocado in plakken, halveer de cherrytomaten en snijd de zoete puntpaprika in reepjes.
Verhit een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur.
Verkruimel de tofu boven de pan en voeg de paprikapoeder, sojasaus en komijnpoeder toe.
Voeg vervolgens de zoete puntpaprika en spinazie toe. Blijf goed omscheppen zodat het wel scrambled blijft.
Verhit ondertussen een andere koekenpan en rooster hierin de amandelen voor twee voor drie minuten.
Voeg vervolgens de cherry tomaten, peper en zout toe en bak dit kort mee.
Zet het vuur van beide pannen uit en snijd het brood in plakken.
Hak de amandelen in grove stukken.
Smeer de mayonaise op een snee brood (tenzij je volledig suikervrij eet, sla dit dan over) en leg de plakjes avocado erop.
Voeg vervolgens de scrambled tofu toe.
Besprenkel tenslotte met de geroosterde amandelen, de mais en eventueel met nog wat kruiden naar keuze.