Butter caramel nougat proteïne repen

Deze repen zijn zó onweerstaanbaar lekker. Een zalige suikervrije snack. Dit recept hebben we van de Australische blog MadCreations. Deze butter caramel nougat proteïne repen doen ons erg denken aan Snickers, maar dan veel gezonder. Het ideale tussendoortje, waar je geen genoeg van krijgt!

Bereidingstijd: 20 minuten voorbereiden + 30 minuten in de koelkast
Vrij van: gluten, suiker, ei
Geschikt voor welke diëten: glutenvrij, suikervrij, vegetarisch
Sukrin producten: Sukrin FiberSirup Gold, Sukrin FiberSirupSukrin Melis
Hoeveelheid: 24 repen

Ingrediënten

Voor de karamel en nougat laag

Voor de chocolade nougat laag

Bereidingswijze

  1. Meng in een grote kom de boter, FiberSirup Gold en slagroom om karamel te maken.
  2. Zet de kom 2 minuten in je magnetron op vol vermogen. Mix goed met elkaar.
  3. Zet de kom weer 2 minuten in je magnetron op vol vermogen. Mix vervolgens weer goed met elkaar.
  4. Zet de kom nu voor 1 minuut in je magnetron. Mix en schenk de helft van het mengsel in een aparte kom.
  5. Voeg de proteïne poeder, Sukrin Melis, vanille en snufje zout toe aan de andere helft van het mengsel. Meng tot je een redelijk dikke substantie hebt.
  6. Druk het dikke mengsel aan in een bakvorm en giet de karamel eroverheen als tweede laag.
  7. Verwarm nu de FiberSirup voor de chocolade nougat 2 minuten in de magnetron. Voeg de proteïne poeder en cacaopoeder toe tot je een dikke substantie krijgt.
  8. Giet de chocolade nougat over de karamel.
  9. Zet in de koelkast.