Reese's chocolade pinda cups

Ken je de peanutbutter cups van Reese's? Super lekker, maar niet de allerbeste keuze! Gelukkig heeft Danique van Elitelife een gezondere variant weten te maken! Met dit recept maak je 6 cups. En de voedingswaarden zijn als volgt: 96kcal | Vet: 5,90g | Kolhy: 6,71g | Eiwit: 2,46g. Een prima koolhydraatbeperkt snackje dus voor als je nog wat hoger in je vetten wilt zitten!

Bereidingstijd:  10 minuten bereiden + voldoende tijd om de chocolade af te laten koelen.
Vrij van: gluten
Geschikt voor welke diƫten: koolhydraatbeperkt, suikervrij
Allergie informatie: Bevat pinda, lactose
Sukrin producten: Sukrin Chocolade
Hoeveelheid: 6 cups

Ingrediƫnten

Hoe je het maakt

  1. Smelt de chocolade au bain maire of in de magnetron.
  2. Schep ongeveer 1 eetlepel gesmolten chocolade in een muffinvormpje en laat dit in de koelkast stollen.
  3. Doe voorzichtig een klein hoopje pindakaas in het midden van de muffinvormpjes. Zorg dat het de zijkanten niet raakt.
  4. Vul nu het muffinvormpje aan met chocolade totdat je de pindakaas niet meer ziet. Laat de cups minimaal een uur opstijven in de koelkast tot de chocolade helemaal gestold is.

TIP! Voeg ook eens wat kaneel toe aan de chocolade!

foto's & recept van Elitelife