Suikervrije karamelsaus met 2 ingrediënten

De beste dingen in het leven zijn simpel - zoals deze suikervrije karamelsaus met slechts 2 ingrediënten. Koolhydraatarm, vegan en heerlijk! Het kan gebruikt worden als topping op ijs, cake, pannenkoeken of wafels. Klassieke karamelsaus is gemaakt met heel veel boter en suiker. Dat moet anders kunnen dacht Sugar Free Londoner! En zo was het idee voor dit recept geboren.

Bereidingstijd:
± 1 uur
Vrij van: suiker, noten, gluten, koolhydraten
Geschikt voor welke diëten: glutenvrij, suikervrij, koolhydraatarm
Allergie informatie: Bevat kokos
Sukrin producten: Sukrin FiberSirup Gold

Ingrediënten

Hoe je het maakt

  • Schenk de kokosmelk en Sukrin FiberSirup Gold in een pan en laat het geheel koken.
  • Verlaag het vuur en laat koken tot de hoeveelheid is gehalveerd. Roer regelmatig. Dit duurt ongeveer 20-30 minuten.
  • Giet je siroop in een potje en laat het afkoelen.

Tip! Ben je een echte karamelfan? Bekijk dan ons recept voor brownies met zeezout & karamel