Suikervrije en glutenvrije scones

Staat er binnenkort een high tea gepland? Een high tea is natuurlijk niet compleet zonder scones. Probeer eens onze versie van de traditionele scones. Ze zijn glutenvrij, koolhydraatarm maar toch even lekker! Maak het af met een huisgemaakte jam van bessen met Sukrin poedersuiker. Met diit recept maak je 10-12 verukkelijke scones.
Bereidingstijd: ± 35 minuten
Vrij van: suiker, gluten, soya, tarwe
Geschikt voor welke diëten: suikervrij, glutenvrij, vegetarisch
Allergie informatie: Bevat ei en zuivel
Sukrin producten: Sukrin Amandelmeel, Sukrin Kokosmeel, Sukrin:1, Sukrin Melis
Hoeveelheid: 10-12 scones

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix de Sukrin Amandelmeel, Sukrin Kokosmeel, zout, baking soda en Sukrin:1 in een grote kom. Voeg op het laatst de kokosolie toe.
  3. Meng de eieren, kokosmelk en appelcider zijn en voeg, samen met de rozijnen, toe aan de mix hierboven.
  4. Vorm een zacht deeg door alle ingrediënten te mengen.
  5. Maak 10-12 bolletjes van het deeg en bak in de oven voor 25-30 minuten.
  6. Bestrooi met Sukrin Melis voor het serveren.

Tip! Vervang eens de rozijnen voor blauwe bessen of kersen.