Monique van der Vloed heeft weer een heerlijk recept voor ons! Deze keer maak je in een handomdraai heerlijke eierkoeken. Natuurlijk zijn ze weer helemaal suikervrij en bevatten ze geen gluten. Dit maakt dat ze de ideale snack zijn voor ieder moment!
Lees meer...

Lekker genieten van een chocolade mousse cake of van een chocolade ijs cake? Lees snel hoe je deze cake kunt maken. Je kunt onbezorgd genieten van deze heerlijke cake. Hij is namelijk zoals je van ons gewend bent suikervrij, glutenvrij en daarmee helemaal verantwoord!
Lees meer...

Lekkere cookie dough ijs zonder suiker, hoe dan? Deze overheerlijke cookie dough ijs maak je zonder suiker en kun je combinerenmet verse fruit. Geniet ervan!
Lees meer...

glutenvrij hotdog broodje
Het is heerlijk weer om de barbecue uit de schuur te halen! Tijd dus voor een hotdog broodje met weinig calorieen en koolhydraten. Dat is genieten zonder zorgen! Probeer het zelf met versnipperde uitjes, kaas en ketchup. Zo lekker dat je je vingers er bij op wilt eten!
Lees meer...

koolhydraatarme snack
Heerlijk gebakken appel eten? Ideaal als ontbijt, snack of dessert! Heel makkelijk te maken en past binnen heel veel diĆ«ten. Bak de appelpartjes totdat ze zacht zijn en voeg ter variatie ook eens ander fruit of noten toe!  Lekker met koolhydraatarme yoghurt of magere creme fraiche en een beetje Sukrin Gold. Dit is genieten!!
Lees meer...

Glutenvrije muffins banaan
Deze muffins zitten vol met vezels en weinig koolhydraten door de Sukrin Kokosmeel. Deze overheerlijke muffins kun je zelfs als ontbijt eten! Voeg aan het beslag geprakte banaan toe en bestrooi met fijngehakte zaden en/of noten voordat het de oven in gaat. Natuurlijk is dit recept weer helemaal zonder toegevoegde suikers. De Sukrin Gold zorgt voor een lichte karamelsmaak, dat wordt smullen!
Lees meer...

Cream pie
Het is weer eens tijd om een heerlijke taart te maken! Het recept is niet moelijk en  perfect voor elke gelegenheid. De taart is opgedeeld in een heerlijke bodem en een vulling. Uiteraard helemaal zonder suiker, maar wel zo lekker dat je je vingers er bij op wilt eten!
Lees meer...

Dit baksel van Monique van der vloed zit tussen een cake en een brood is. Heerlijk om zo van te genieten en met de zacht notige smaak van het amandelmeel is deze cake / brood zowel lekker met een zoete topping, als een hartige topping, zoals een beetje kaas.
Lees meer...