Glutenvrije muffins banaan
Deze muffins zitten vol met vezels en weinig koolhydraten door de Sukrin Organic Kokos Meel. Deze overheerlijke muffins kun je zelfs als ontbijt eten! Vul de muffins met banaan, en bestrooi met fijngehakte zaden en/of noten voordat het de oven in gaat. Natuurlijk is dit recept weer helemaal zonder toegevoegde suikers. Het krijgt een lichte karamelsmaak door de Sukrin Gold, dat wordt smullen!
Lees meer...

Cream pie
Het is weer eens tijd om een heerlijke taart te maken! Het recept is niet moelijk en  perfect voor elke gelegenheid. De taart is opgedeeld in een heerlijke bodem en een vulling. Uiteraard helemaal zonder suiker, maar wel zo lekker dat je je vingers er bij op wilt eten!
Lees meer...

Dit baksel van Monique van der vloed zit tussen een cake en een brood is. Heerlijk om zo van te genieten en met de zacht notige smaak van het amandelmeel is deze cake / brood zowel lekker met een zoete topping, als een hartige topping, zoals een beetje kaas.
Lees meer...

Deze Italiaanse lekkernij betekent letterlijk vertaald gekookte room. Heel moeilijk is dit recept dan ook niet, maar de toevoeging van sinaasappel en vanille maakt dat dit Zuidelijke toetje super lekker is! Je kunt de gelatine eventueel vervangen met agar agar, zo maak je het recept vegetarisch. 
Lees meer...

Zijn we niet allemaal dol op de combinatie pindakaas met chocolade? De een eet iedere ochtend een boterham met pindkaas en hagelslag, maar nog beter waarschijnlijk zijn deze pinda chocolade balletjes! Als je een proteine-rijk dieet volgt, zijn deze balletjes ook ideaal! Ze bevatten maar liefst 20 gram proteïne per 100 gram. 
Lees meer...

Zijn we niet allemaal dol op de luxe Franse macarons? in veel series en films zie je dit koekje in allerlei kleuren voorbij komen. Maar met een beetje Hollandse nuchterheid geef je dit koekje een hele lekkere twist. Perfect om mee te nemen naar je werk en ideaal als goed vullende snack! Met maar liefst 7,5 gram vezels per 100 gram, kun je dit chique koekje met een gerust hart wegknabbelen. 
Lees meer...

Ziet deze puddingcake er niet hemels uit? Het recept hebben we van Monique van der vloed en uiteraard is deze cake dan ook helemaal meukvrij! Dat betekent dat deze suikervrij en glutenvrij is, maar natuurlijk smaakt ie wel fantastisch! Hij is opgebouwd uit drie delen: de cake, de pudding en de meest heerlijke topping! Snel aan de slag dus om deze heerlijkheid te maken.
Lees meer...

Dit zijn gerust de ultieme crackers voor ieder feestje te noemen! Licht zout, knapperig en heerlijk als tussendoortje. Perfect te combineren met allerlei smeersels, maar ook heel lekker om zo op te eten! Met maar liefst 20 gram proteïne per 100 gram zijn deze crackers ook nog eens heel vullend en kun je ze bijvoorbeeld ook meenemen in je broodtrommel naar werk of school! 
Lees meer...