Onze pindameel is een goede eiwitrijke meelvervanger. Daarbij is de pindameel glutenvrij, vetarm en is het gemaakt van ontvette pinda’s. De pindameel wordt geproduceerd van Amerikaanse pinda’s. Eerst worden de pinda’s geroosterd, dan worden ze gemalen tot meel en ten slotte wordt ¾ van het vet uit het product gehaald.

Pindameel bevat van nature weinig koolhydraten en heeft daarnaast een lage glycemische index (GI) ten op zichte van meel gemaakt van granen. Door meel gemaakt van granen te vervangen door pindameel, zal jouw bloedsuikerspiegel minder snel gaan stijgen dan bij reguliere meel. Sukrin Pindameel is ideaal om toe te voegen aan soep of curry, of om satésaus of pindakaas van te maken.

Je kunt o.a. zelf pindakaas maken met onze pindameel.

  • omschrijving: mager pindameel
  • inhoud enkele verpakking: 250 gram
  • ten minste houdbaar tot: zie onderkant verpakking
  • bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren

Pindameel

€ 7,95
SKU
SKU545
Op voorraad
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Pindameel is verpakt en bestelbaar in hoeveelheden van 1
  • Van nature glutenvrij
  • Een goede bron voor vitamine B
  • Rijk aan mineralen
  • Vetarm
  • Gezonde vervanger voor meel
  • Geen genetische gemodificeerde ingrediënten
  • 50% proteïne
Suikervrij
Glutenvrij
Koolhydraatarm
100% Natuurlijk
Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (20 gram)
Energie (kJ) 1.715 343
Energie (kcal) 410 82
Vetten 12,0 g 2,4 g
-wv.verzadigd 2,0 g 0,4 g
Koolhydraten 20,0 g 4,0 g
-wv.suikers 8,0 g 1,6 g
Vezels 11,0 g 2,2 g
Eiwitten 50,0 g 10,0 g
Zout 0,00 g 0,00 g

Fijngemalen en in vet verlaagde pinda's

Pinda's worden in keukens over de hele wereld gebruikt. Sukrin pindameel heeft een heerlijk pinda aroma en is een veelzijdig ingrediënt dat voor allerlei zoute- en zoete gerechten gebruikt kan worden. 

Voeg een paar lepels pindameel toe aan je soep, roerbak schotel of Thaise curry voor een heerlijke rijke pindasmaak. 

Maak zelfgemaakte pindakaas door pindameel met water, een beetje Sukrin Gold en een snufje zout te mengen. Je kunt op die manier zelfs satésaus maken. 

Je kunt pindameel gebruiken om brownies, koekjes, brood, pannenkoeken en cakes te maken. Koken en bakken met pindameel is een heerlijke manier om proteïne, voedingsstoffen en smaak aan je gerechten te geven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pindameel
Score
Andere klanten kochten ook:

Sukrin eBook

Gratis ebook met lekkere suikervrije recepten!

Geniet van heerlijke suikervrije en natuurlijke gerechten en baksels!

  • ✔ Direct te downloaden als PDF
  • ✔ Maar liefst 18 verrassende en simpele recepten
  • ✔ Inclusief ontbijt, lunch, zoete lekkernijen en smoothie recepten
  • ✔ Handige tips, weetjes en ruimte voor eigen creaties

Nu Downloaden