- omschrijving: mix voor een cake met donkere chocolade smaak (met zoetstoffen)
- inhoud enkele verpakking: 75 gram
- ten minste houdbaar tot: zie achterzijde verpakking
- bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Laat je verrassen door deze heerlijke donkere chocoladecake in een mok. In slechts twee minuten zet je een heerlijke suikerarme en glutenvrije traktatie op tafel.
Cake in a cup chocolade
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (125 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 841 | 1.051 |
Energie (kcal) | 201 | 251 |
Vetten (g) | 9,1 | 11 |
-wv.verzadigd (g) | 6,2 | 7,8 |
Koolhydraten (g) | 21 | 26 |
-wv.suikers (g) | 1,0 | 1,3 |
-wv.polyolen (g) | 9,6 | 12 (**) |
Vezels (g) | 12 | 15 |
Eiwitten (g) | 13 | 16 |
Zout (g) | 1,7 | 2,1 |
**14,4 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten.
1. Giet de inhoud van het zakje in een kop of mok en voeg hier 1/4 kopje water toe (50g) aan toe.
2. Roer totdat de poeder is opgelost en plaats de mok in de magnetron en verhit de mix gedurende één minuut in de magnetron op vol vermogen.
Let op: Afhankelijk van het type magnetron en van de persoonlijke smaak kan de bereidingstijd variëren tussen de vijftig en zeventig seconden.