Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat het weer tijd is voor al het lekkere snoepgoed. Taaitaai kan natuurlijk niet ontbreken! Oanh van Oanh's Kitchen heeft deze heerlijke suikerarme taaitaai gemaakt. Zodra deze suikerarme taaitaai in de oven ligt, ruikt je hele huis naar Sinterklaas. Wie wil dat nu niet?!
Gang Nagerecht, Tussendoortje
Keuken Nederlands
Diet Diabetic, Gluten Free, Vegetarian
Trefwoord gezonde taaitaai, suikerarme taaitaai
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 50 minutenmin
Totale tijd 55 minutenmin
Porties 4stuks
calorieën 145
Auteur Sukrin
Ingrediënten
15gramgesmolten roomboter
50gramSukrin Amandelmeel
35gramvanille eiwitpoeder
1ei
1snufjekaneel
1snufjekruidnagelpoeder
1snufjekardemom
1snufjenootmuskaat
1/4etheelepelxanthaangom
1theelepelwijnsteenbakpoeder
1snufjezout
Instructies
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Schep het mengsel in vershoudfolie, sluit het af en laat het ongeveer 30 minuten in de koelkast staan.
Verwarm de oven op 180c.
Verdeel het mengsel in 4 taai taai vormen op een bakmatje.
Bak de taai taai ongeveer 20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.