Ga terug
suikervrije pinda kano's

Suikervrij recept voor Pinda kano's

Recept afdrukken
Heerlijke pinda kano's voor bij de koffie/thee. Door het speciale pindameel van Sukrin bevatten deze kano's een stuk meer vezels en zijn ze minder vet. Perfecte traktatie dus om je gasten en jezelf voor te schotelen!
Gang Tussendoortje
Trefwoord glutenvrije pinda kano's, suikervrije pinda kano's
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 4 kano's
calorieën 149
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 75 gram Pindameel
  • 2 bananen
  • 2 appels
  • 200 gram zonnebloempitten
  • 1 el wijnsteenbakpoeder
  • kokosolie om bakvorm mee in te vetten
  • Sukrin Icing poedersuiker
  • Sukrin FiberSirup Gold

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Gebruik een siliconen vorm voor de kano's. Heb je deze niet? Dan kun je er ook voor kiezen om het in een andere vorm/bakblik te maken.
  • Vet de bakvorm in met kokosolie.
  • Was de appels, verwijder de klokhuizen en snij met de schil in stukken.
  • Pel de bananen en doe samen met de overige ingrediënten in een keukenmachine tot je een gladde massa hebt.
  • Vul de bakvorm met het beslag en bak in het midden in de oven in ongeveer 25 minuten. Blijf tussentijds goed controleren.
  • Laaf afkoelen op een rek.
  • Zodra de kano's afgekoeld zijn kun je er wat Sukrin Fibersirup Gold overheen schenken en bestrooi je ze met wat Sukrin Icing poedersuiker.