Ga terug
marsepeinen paaseitjes

Marsepeinen paaseitjes!

Recept afdrukken
Deze marsepeinen paaseitjes zijn ideaal om je cupcakes of taart mee te versieren, maar je kunt ze natuurlijk ook opdienen op een schaaltje en er zo van genieten! Ze smaken hetzelfde als normale marsepein, maar zijn suikervrij!
Gang Tussendoortje
Keuken Engels
Trefwoord glutenvrije paaseitjes, marsepeinen paaseitjes, suikervrije paaseitjes
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 20 eitjes
calorieën 262
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 90 gram Sukrin Amandelmeel
  • 60 gram Sukrin Icing ter garnering
  • 1-2 druppels amandel essence
  • 1 reep Sukrin chocolade

Instructies

  • Breek de eieren doormidden en scheid het eiwit van het eigeel. Met het eigeel kun je iets anders maken, bijvoorbeeld een omelet. Het eiwit doe je in een kom.
  • Voeg de Amandelmeel, Sukrin Icing en de amandel essence aan het eiwit toe.
  • Kneed met je handen tot een mooi deeg.
  • Proef tijdens het kneden een paar keer het deeg. Zo kun je naar smaak meer Sukrin Melis toevoegen of meer Amandelmeel.
  • Laat het deeg ongeveer 15 minuten stijf worden in de koelkast.
  • Rol er nu kleine paaseitjes van.
  • Verwarm au bain marie in een pannetje de Sukrin chocolade en doe deze in een kleine spuitzak.
  • Trek mooi chocoladelijntjes over de paaseieren en laat dit goed afkoelen voordat je de eieren opdient!
  • De paaseieren kun je ongeveer een week bewaren in de koelkast als je ze goed afdekt.