Ga terug
suikervrije en glutenvrije eierkoeken

Suikervrije en glutenvrije eierkoeken

Recept afdrukken
Monique van der Vloed heeft weer een heerlijk recept voor ons! Deze keer maak je in een handomdraai heerlijke eierkoeken. Natuurlijk zijn ze weer helemaal suikervrij en bevatten ze geen gluten. Dit maakt dat ze de ideale snack zijn voor ieder moment!
Gang Lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Trefwoord glutenvrije eierkoeken, suikervrije eierkoeken
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
Totale tijd 45 minuten
Porties 6 koeken
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 3 eidooiers
  • 1 ei
  • 60 gram Sukrin Amandelmeel
  • 3 el Sukrin+
  • 50 gram lijnzaad (fijngestampt in een vijzel)
  • 10 gram (wijnsteen) bakpoeder
  • 1/2 banaan (fijngeprakt)
  • 100 ml water

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg het opzij.
  • Roer alle ingrediënten in een kom stevig door elkaar.
  • Schep bergjes op de bakplaat en hou ruimte tussen de koeken.
  • Bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 35 minuten, blijf tussentijds roeren.
  • Laat afkoelen en geniet ze!