Ga terug
suikervrije fudge van creamcheese en pindakaas

Suikervrije fudge van creamcheese en pindakaas

Recept afdrukken
Fudge is een van onze favoriete lekkernijen. Maar reguliere fudge is nou niet bepaald gezond te noemen, bomvol suiker en vet, maar och zo zalig! Gelukkig hebben we hier het ideale recept voor suikervrije fudge voor je. Dan kan je dus geheel onschuldig een extra blokje wegeten!
Gang Tussendoortje
Keuken Amerikaans
Trefwoord fudge van creamcheese en pindakaas, suikervrije fudge
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 35 stuks
calorieën 86
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 225 gram roomkaas
  • 225 gram boter
  • 1 el vanille extract
  • 125 gram Sukrin Gold
  • 50 gram ongezoete pindakaas
  • 80 gram pindameel

Instructies

  • Verwarm een pan op medium hitte en smelt daarin de roomkaas samen met de boter.
  • Voeg de pindakaas toe en roer tot het goed in elkaar opgenomen is.
  • Haal van het vuur en voeg het vanille extract, de Sukrin Gold, en het eiwitpoeder toe.
  • Goed roeren en giet daarna in een vierkante schaal van ongeveer 25 x 25 cm.
  • Dek losjes af met wat folie en zet in de koelkast om op te stijven.
  • Wanneer de fudge stevig is kun je deze met een scherp mes in gelijke blokjes snijden.