Een aardbei is wat ons betreft het lekkerste fruit wat we van eigen bodem kunnen eten. Daarom zijn deze aardbeientaartjes ook zo heerlijk! Het verschil met gewone aardbeien taartjes? Hier zitten 60% minder koolhydraten in en de helft minder calorieën. Binnen een uur zet je deze knappe taartjes al op tafel, aan de slag dus!
30gramSukrin Fiberfin, zorgt voor minder taartkruimels
20 mlkokosmelkscheutje
90gramKokosvet
50gramSukrin Icing
Ingrediënten vulling
400mlGekoelde kokosmelk
50gram Sukrin Icing
250gramAardbeien
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mix het amandelmeel, de fiberfin, het kokosvet en een scheutje kokosmelk door elkaar. Maak er een stevig deeg van.
Verdeel het deeg over 4 kleine ingevette taartvormpjes. Druk goed aan met de achterkant van een lepel.
Prik gaatjes in de bodem en koel voor ongeveer 20 minuten. De gaatjes in het deeg zorgen ervoor dat de bodem niet teveel omhoog komt.
Bak de bodem 20 minuten in de oven, laat vervolgens afkoelen.
Voor de vulling mix je het hardere gedeelte van het blik kokosmelk met Sukrin Icing. Meng totdat je een romige massa hebt. Giet dit mengsel over de afgekoelde taartbodems.
Snijd de aardbeien in partjes en leg deze bovenop het kokosroom.
Strooi om het helemaal af te maken nog wat Sukrin Icing over je aardbeitjes heen en smullen maar!