Ga terug
bananen kokos pannenkoeken

Bananen Kokos Pannenkoeken

Recept afdrukken
Binnen een handomdraai zet je de perfecte pannenkoeken van blogster Lisa van Foodlies op tafel. Luchtig en stevig tegelijk en daarmee een goed begin van je actieve dag of voor je lazy sunday. De pancakes zijn heel vezelrijk door het kokosmeel en bevatten ze lekker veel proteïne.
Gang Hoofdgerecht, Lunch, Ontbijt
Keuken Chinese
Trefwoord bananen kokos pannenkoeken, glutenvrije pannenkoeken
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 pannenkoekjes
calorieën 94
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 2,5 el Sukrin Kokosmeel
  • 2 eieren
  • 100 ml soja melk
  • 2 tl Sukrin Gold
  • 1 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • kokosolie om in te bakken

Instructies

  • Mix de kokosmeel met het bakpoeder en het zout.
  • Voeg nu de eieren en de sojamelk toe en mix tot een egaal beslag. Dit beslag zal wat dikker zijn dan je gewend bent van 'normaal' pannenkoekenbeslag, maar geen zorgen, dit hoort zo.
  • Smelt het kokosvet in een pan met een goede anti-aanbaklaag en bak de pannenkoekjes gaar. Het ideale formaat voor deze pancakes vinden wij zelf zo rond de 12 cm doorsnee.
  • Bak ze zo'n 2 minuten aan beide kanten. En herhaal tot je beslag op is.
  • Voeg je favoriete topping toe en genieten maar!