Ga terug
suikervrije en glutenvrije scones

Suikervrije en glutenvrije scones

Recept afdrukken
Staat er binnenkort een high tea gepland? Een high tea is natuurlijk niet compleet zonder scones. Probeer eens onze versie van de traditionele scones. Ze zijn glutenvrij, koolhydraatarm maar toch even lekker!
Gang Tussendoortje
Keuken Engels
Trefwoord glutenvrije scones, suikervrije scones
Bereidingstijd 35 min
Totale tijd 35 min
Porties 10 scones
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 300 gram Sukrin Amandelmeel
  • 60 gram Sukrin Kokosmeel
  • 1/4 el zout
  • 1 1/2 el baking soda
  • 2 el Sukrin:1
  • 100 gram rozijnen
  • 30 gram kokosolie
  • 2 eieren
  • 60 ml kokosolie
  • 2 el appelcider azijn
  • Sukrin Melis

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Mix de Sukrin Amandelmeel, Sukrin Kokosmeel, zout, baking soda en Sukrin:1 in een grote kom. Voeg op het laatst de kokosolie toe.
  • Meng de eieren, kokosmelk en appelcider azijn en voeg, samen met de rozijnen, toe aan de mix hierboven.
  • Vorm een zacht deeg door alle ingrediënten te mengen.
  • Maak 10-12 bolletjes van het deeg en bak in de oven voor 25-30 minuten.
  • Bestrooi met Sukrin Melis voor het serveren.