Go Back

Smeuïge Kokoscake

Wat geeft kokos toch altijd een heerlijke smaak aan je gerechten! Zodra je kokos gebruikt, begint je keuken heerlijk te geuren. Deze supersnelle kokoscake maak je met de Sukrin cakemix en gedroogde kokos. Met dit recept kan je onbezorgd smullen van deze kokoscake!
Voorbereidingstijd10 min
Bereidingstijd30 min
Gang: Nagerecht, Tussendoortje
Trefwoord: glutenvrije kokoscake, smeuige kokoscake, suikervrije kokoscake
Porties: 10 porties
Auteur: Sukrin

Ingrediënten

  • 1 pak Sukrin cakemix
  • 150 ml water
  • 75 ml neutrale olie zoals bijvoorbeeld zonnebloemolie
  • 3 eieren of een eivervanger
  • 50 gram gedroogde kokosrasp
  • 1/2 tl kaneel

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Vet een cakeblik in met kokosolie of een ander vet.
  • Meng de cakemix met de gedroogde kokosrasp en voeg vervolgens de eieren, het water en de olie toe. Mix goed.
  • Stort het beslag in de ingevette cakevorm en bak zo'n 30 minuten in de voorverwarmde oven!
  • Laat de cake afkoelen en voeg eventueel nog een topping toe.