Verwarm de oven voor op 175 °C.
Schil de appels en snijd ze in mooie gelijkmatige stukjes op plakjes.
Bestrooi de appels met de kaneel, koekkruiden en de helft van de Sukrin Gold, meng er de kokosrasp doorheen en laat even rusten.
Mix het lijnzaad met de eiwitten en laat even apart in een bakje staan.
Meng in een kom de amandelbloem met de kokosbloem, de havervlokken, de rest van de Sukrin Gold, en zorg dat alles goed gemixt is.
Doe het kokosvet erbij en de lijnzaad en meng totdat je een kruimelige deeg hebt.
Vet een ovenschaal in met een beetje kokosolie en bestuif met wat kokosmeel.
Verdeel je appels nu gelijkmatig over de schaal en dek af met je kruimeldeeg.
Druk het deeg lichtjes aan, dit zorgt ervoor dat het wat meer bite krijgt.
Bak in het midden van de oven in ongeveer 30 minuten gaar.
Heerlijk om lauwwarm op te eten met een beetje Griekse yoghurt en Sukrin Gold, maar afgekoeld ook zalig.