Ga terug
Sponscake zonder meel

Sponscake zonder meel

Recept afdrukken
Als jij een taart liefhebber bent is dit recept echt iets voor jou! Deze sponscake is gemakkelijk en snel gemaakt met weinig ingrediënten. Bovendien is deze cake volledig suiker- en glutenvrij.
Gang Tussendoortje
Keuken Engels
Trefwoord glutenvrije sponscake, meelvrije sponscake, suikervrije sponscake
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 1 taart
calorieën 51
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 100 gram Sukrin
  • 80 gram Sukrin Amandelmeel
  • 20 gram Sukrin Fiberfin
  • 4 el water

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Beboter een rond bakblik.
  • Klop de eieren met Sukrin en voeg vervolgens het water toe. Mix het Amandelmeel en FiberFin in een andere kom en voeg het langzaam toe aan het andere mengsel.
  • Giet het mengsel in de cakevorm.
  • Bak 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.