Ga terug
Paleo kokosbrood met Sukrin kokosmeel

Paleo kokosbrood met sukrin kokosmeel

Recept afdrukken
Het ziet er misschien uit als een cake, toch noemen we het brood! Binnen 50 minuten zet je dit kokosbrood al op tafel. Het kokosmeel geeft niet alleen een heerlijke smaak, maar ook lang een vol en verzadigd gevoel.
Gang Tussendoortje
Trefwoord Kokosbrood met kokosmeel, Paleo kokosbrood
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 40 minuten
Totale tijd 50 minuten
Porties 1 cake
calorieën 128
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 90 gram Sukrin kokosmeel
  • 120 gram gesmolten kokosvet of boter
  • 6 eieren
  • 2 tl Sukrin Gold
  • 1 tl bakpoeder

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C
  • Doe de gesmolten kokosvet of boter samen met de eieren in een kom en mix goed met elkaar
  • Voeg langzaam het kokosmeel en vervolgens de Sukrin Gold en bakpoeder toe. Mix tot een glad beslag.
  • Vet een cakeblik goed in of gebruik bakpapier.
  • Giet het beslag in het cakeblik. (22.5 x 12.5 x 7.5)
  • Plaats in de oven voor ongeveer 40 minuten. Controleer na 35 minuten of de cake al gaar is door er met een lange satéprikker in te prikken. Komt de prikker zonder beslag terug uit de cake, dan is deze gaar!