Regelmatig zie je bij ons zoete gerechten voorbij komen. Minder vaak zie je hartige recepten met Sukrin. Toch kan je Sukrin prima verwerken in je diner. Vooral de bakmelen van Sukrin zijn hier erg geschikt voor, omdat deze ontvet zijn, maar wel heel goed wat extra proteïne aan je maaltijd kunnen toevoegen.
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Trefwoord paleo courgette met komijn en kokosbloem
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Porties 4porties
calorieën 124
Auteur Sukrin
Ingrediënten
2grotecourgettes
1ei
50gramSukrin Kokosmeel
1elkomijn
kokosvet om in te bakken
snufzout
Instructies
Snijd redelijk dikke plakken van de courgette van ongeveer een halve cm dik.
Meng in een diep bord het kokosmeel, de komijn en het zout goed met elkaar.
In een ander diep bord klop je het ei goed los.
Haal de courgette schijfjes één voor één eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door het meel.
Smelt in een koekenpan met goede anti aanbaklaag een eetlepel kokosvet en bak de courgettes mooi goudbruin. De courgettes zijn gaar wanneer deze aan de buitenkant mooi bruin zijn en van binnen lekker zacht.