Ga terug
glutenvrije chocolade bolletjes

Chocolade bolletjes

Recept afdrukken
Deze bolletjes zijn zo gemakkelijk om te maken!
Gang Tussendoortje
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 20 bolletjes
calorieën 99
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 120 gram Sukrin Gold
  • 125 gram kokosolie in vaste vorm
  • 50 gram Sukrin Amandelmeel
  • 50 gram havervlokken
  • 40 gram cacao
  • 1 el honing
  • 2 tl instant koffie
  • kokosrasp om de balletjes in te rollen

Instructies

  • Zet een grote kom klaar en meng hierin de instant koffie met 4 eetlepels water.
  • Voeg de andere ingrediënten toe en mix goed met elkaar. Dit gaat goed met een deegmixer, maar als je deze niet hebt kan je ook prima met de hand mixen!
  • Vorm balletjes van het deeg die klein genoeg zijn om in 1 keer in je mond te stoppen. Als het goed is, kun je zo 20 balletjes maken!
  • Rol ze in kokosrasp en plaats ze in mini cupcake papiertjes.
  • Vries een paar uur totdat ze klaar zijn om opgegeten te worden!