Zoete baksels maken met groenten is hartstikke populair! Baksels met wortel en courgette hebben we al eerder voorbij zien komen, maar wist je dat je ook heerlijke yoghurt taartjes kunt maken met cannellini bonen? Met dit Ananas Perzik kokos yoghurt taartje waan je je binnen no-time in tropische sferen!
Gang Nagerecht, Tussendoortje
Trefwoord ananas perzik yoghurt taartje
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 30 minutenmin
Totale tijd 40 minutenmin
Porties 3taartjes
calorieën 144
Auteur Sukrin
Ingrediënten
120gramcannellini bonen
3eiwitten
25grameiwitpoeder (je kunt dit ook vervangen met amandel of kokosmeel)
20gramSukrin Amandelmeel
100grammagere (0% vet) en suikervrije vruchtenyoghurt smaak perzik
50gramananas
50gramperzik
Instructies
Verwarm de oven voor op 175°C.
Bekleed drie eenpersoons bakvormpjes met bakpapier.
Maal de cannellinibonen in een keukenmachine samen met de eiwitten tot een gladde massa. Geen keukenmachine, dan kan het ook gewoon met een staafmixer!
Voeg het eiwitpoeder en amandelmeel toe en meng goed met elkaar.
Verdeel het beslag over de taartvormpjes en giet er de magere vruchtenyoghurt overheen.
Leg er de stukjes ananas en perzik op.
Bak zo'n 30 minuten in de oven.
Laat de taartjes rustig afkoelen in de bakvorm en smullen maar!