Ga terug
ananas perzik yoghurt taartjes

Ananas perzik yoghurt taartjes

Recept afdrukken
Zoete baksels maken met groenten is hartstikke populair! Baksels met wortel en courgette hebben we al eerder voorbij zien komen, maar wist je dat je ook heerlijke yoghurt taartjes kunt maken met cannellini bonen? Met dit Ananas Perzik kokos yoghurt taartje waan je je binnen no-time in tropische sferen!
Gang Nagerecht, Tussendoortje
Trefwoord ananas perzik yoghurt taartje
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 3 taartjes
calorieën 144
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 120 gram cannellini bonen
  • 3 eiwitten
  • 25 gram eiwitpoeder (je kunt dit ook vervangen met amandel of kokosmeel)
  • 20 gram Sukrin Amandelmeel
  • 100 gram magere (0% vet) en suikervrije vruchtenyoghurt smaak perzik
  • 50 gram ananas
  • 50 gram perzik

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Bekleed drie eenpersoons bakvormpjes met bakpapier.
  • Maal de cannellinibonen in een keukenmachine samen met de eiwitten tot een gladde massa. Geen keukenmachine, dan kan het ook gewoon met een staafmixer!
  • Voeg het eiwitpoeder en amandelmeel toe en meng goed met elkaar.
  • Verdeel het beslag over de taartvormpjes en giet er de magere vruchtenyoghurt overheen.
  • Leg er de stukjes ananas en perzik op.
  • Bak zo'n 30 minuten in de oven.
  • Laat de taartjes rustig afkoelen in de bakvorm en smullen maar!