Maak deze chiapudding de avond van tevoren, zodat je de volgende ochtend een heerlijk en snel ontbijt hebt! Als je ze in kleine weckpotjes maakt, kun je ze ook onderweg naar je werk in bijvoorbeeld de trein opeten.
300mlamandelmelk, kan je hier niet tegen gebruik dan andere melk zoals sojamelk, havermelk of gewoon koemelk!
1elSukrin poedersuiker + 2 el Sukrin poedersuiker voor de topping
40grambevroren frambozen
vanille extract
Instructies
Doe de bevroren frambozen in een magnetron bestendig kommetje en voeg de 2 eetlepels Sukrin Icing toe.
Plaats voor 30 tot 60 seconden in de magnetron en meng de zacht geworden frambozen goed met de Sukrin Icing. Zitten er nog harde stukjes in? Plaats dan nog een keer in de magnetron. Roer totdat je een gladde saus hebt.
Meng nu het chiazaad met je frambozensaus, de amandelmelk en de vanille essence heel erg goed. Je kunt dit het gemakkelijkste doen door dit in een potje te doen die goed af te sluiten is en het geheel goed te schudden.
Plaats ongeveer 10 minuutjes in de vriezer, schud daarna nog een keer heel erg goed (flink roeren mag ook!) en plaats in de koelkast. Wij maken dit de avond van tevoren zodat het een nacht kan rusten, dit hoeft niet, maar laat minimaal 4 uur in de koelkast staan.
Haal de potjes met chiapudding uit de koelkast en maak af met wat yoghurt gemengd met Sukrin Icing en leg er nog wat (verse) framboosjes op en eventueel wat muntblaadjes.