Ga terug
blondies met pindakaas

Blondies met pindakaas

Recept afdrukken
Dit recept van blogster Anne van Fannetiek moesten we gewoon met je delen! Want ook wij zijn dol op pindakaas en smeren dit te pas en te onpas op onze koekjes, cracker of cakejes. En nu dus verwerkt in deze zalige blondies!
Gang Tussendoortje
Trefwoord glutenvrije blondies met pindakaas, suikervrije blondies met pindakaas
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4 flinke blondies
calorieën 130
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 40 gram pindakaas
  • 20 gram havermeel
  • 45 gram Sukrin cakemix
  • 100 ml eiwit (dit zijn ongeveer 3 eieren)
  • 30 ml lauw warm water
  • 2 ml vanille essence
  • 3 ml zoetstof
  • 2 gram bakpoeder
  • snufje zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Mix de pindakaas met het lauwwarme water en voeg de eiwitten toe. Klop tot alles goed gemengd is.
  • Voeg nu de overige ingrediënten toe. En mix tot je een mooi egaal beslag hebt.
  • Vet een bakvorm in met bakspray, olie of bekleed met bakpapier.
  • Giet het beslag in de bakvorm en bak in 15 minuten gaar. Iedere oven is anders en aangezien dit recept niet zo lang nodig heeft, is het slim om het goed in de gaten te houden.
  • Heerlijk warm te eten, maar ook zalig als ze zijn afgekoeld!