Ga terug
pinda chocolade balletjes

Pinda chocolade balletjes

Recept afdrukken
Zijn we niet allemaal dol op de combinatie pindakaas met chocolade? De een eet iedere ochtend een boterham met pindakaas en hagelslag, maar nog beter waarschijnlijk zijn deze pinda chocolade balletjes!
Gang Tussendoortje
Trefwoord glutenvrije pinda chocolade balletjes, pinda chocolade balletjes, suikervrije pinda chocolade balletjes
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 6 balletjes
calorieën 59
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 2 flinke el proteïne poeder chocolade smaak
  • 1 el Sukrin Gold
  • 1 el Sukrin Icing
  • 1 el cacao
  • 1 el Pindameel
  • 1 el pindakaas
  • snufje zout
  • 45 gram Sukrin FiberSirup

Instructies

  • Doe in een pannetje met een goede dikke bodem de Sukrin FiberSirup en laat warm worden totdat het bubbelt.
  • Voeg de Sukrin Gold, Sukrin Icing, cacao, proteïne poeder, pindakaas, snufje zout en het pindameel toe.
  • Meng goed met elkaar.
  • Maak je handen vochtig en kneed er balletjes van.
  • Plaats afgedekt in de koelkast en laat hard worden.
  • Haal ongeveer 10 minuten voor het serveren uit de koelkast.