Dit baksel van Monique van der Vloed zit tussen een cake en een brood in. Heerlijk om zo van te genieten en met de zacht notige smaak van het amandelmeel is deze cake/brood zowel lekker met een zoete topping, als met een hartige topping, zoals een beetje kaas.
Gang Lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
Trefwoord glutenvrij notenbrood
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 40 minutenmin
Totale tijd 45 minutenmin
Porties 1cake/brood
calorieën 96
Auteur Sukrin
Ingrediënten
150gramSukrin Amandelmeel
100gramlupine meel
1elSukrin FiberFin
4elSukrin Gold
10gramwalnoten
2eieren
10gramwijnsteen bakpoeder
snufjezeezout
200mlwarm water
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een rechthoekig bakblik met bakpapier.
Maal alle ingrediënten in een keukenmachine tot een fijne massa.
Stort het beslag in het blik en spreid gelijkmatig uit.
Bak het brood in het midden van de over in ongeveer 35 tot 45 minuten gaar. Blijf tussendoor controleren.