Ga terug
zelfgemaakte pindakaas

Zelfgemaakte pindakaas

Recept afdrukken
Een beetje Nederlander is al gauw dol op pindakaas! niet voor niets nemen hele volksstammen hun eigen potje pindakaas mee op vakantie. Hoewel we hier niet perse voorstander van zijn (traditioneel eten van een ander land is vaak ook erg lekker!) snappen we de grote voorliefde voor pindakaas helemaal!
Gang Lunch, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
Trefwoord suikervrije pindakaas, zelfgemaakte pindakaas
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 100 gram
calorieën 53
Auteur Sukrin

Ingrediënten

  • 40 gram Pindameel
  • 40 ml water
  • 10 ml Amandelmelk
  • snuf zout
  • Sukrin Gold naar smaak
  • handje pinda's

Instructies

  • Hak de pinda's fijn.
  • Meng het Pindameel met water tot een gladde massa.
  • Voeg zout en Sukrin Gold toe naar smaak.
  • Roer de gehakte pinda's erdoorheen.
  • Is de substantie wat te dun? Voeg dan wat extra pindameel toe, wil je hem liever wat dunner en romiger? Voeg dan wat extra amandelmelk toe!