Staat er binnenkort een high tea gepland? Een high tea is natuurlijk niet compleet zonder scones. Probeer eens onze versie van de traditionele scones. Ze zijn glutenvrij, koolhydraatarm maar toch even lekker!
Gang Tussendoortje
Keuken Engels
Trefwoord glutenvrije scones, suikervrije scones
Bereidingstijd 35 minutenmin
Totale tijd 35 minutenmin
Porties 10scones
calorieën 149
Auteur Sukrin
Ingrediënten
300gramSukrin Amandelmeel
60gramSukrin Kokosmeel
1/4elzout
1 1/2elbaking soda
2elSukrin:1
100gramrozijnen
30gramkokosolie
2eieren
60mlkokosolie
2elappelcider azijn
Sukrin Melis
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Mix de Sukrin Amandelmeel, Sukrin Kokosmeel, zout, baking soda en Sukrin:1 in een grote kom. Voeg op het laatst de kokosolie toe.
Meng de eieren, kokosmelk en appelcider azijn en voeg, samen met de rozijnen, toe aan de mix hierboven.
Vorm een zacht deeg door alle ingrediënten te mengen.
Maak 10-12 bolletjes van het deeg en bak in de oven voor 25-30 minuten.