Blogster Kim van Low Carb Maven heb je vast weleens voorbij zien komen op onze facebookpagina. Zij maakt de lekkerste recepten die er niet alleen prachtig uit zien en lekker smaken, maar haar baksels en recepten zijn ook nog eens veelal suikerarm, koolhydraatarm en glutenvrij. Ideaal dus en helemaal als zo’n lekkernij binnen 5 minuten op tafel staat!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: vegetarisch, glutenvrij, eiwitrijk, ketodieet (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat ei en pinda. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin:1
Porties: 1
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 303 kcal
- Eiwit: 16,8 gram
- Koolhydraten: 5,3 gram
- waarvan suiker: 5,2 gram
- Vet: 22,3 gram
TIP! Wil je het nog makkelijker? Probeer dan eens onze kant en klare mug-cake mixen!
Recept & Fotografie: Kim, Low Carb Maven
Supersnelle pinda cake
Ingrediënten
- 3 el Pindameel
- 1 el Sukrin:1
- 1/8 tl baking soda
- snuf zout
- eigeel van een groot ei
- 1 el mayonaise
- 1 tl water
Instructies
- Pak een grote mok en doe hier het pindameel, de Sukrin:1, baking soda en het zout in. Mix het goed met elkaar.
- Voeg nu het ei, de mayonaise en het water toe. En mix tot je geen klontjes meer hebt.
- Zet zo'n 50 seconden tot een minuut in je magnetron op vol vermogen en laat een beetje afkoelen voor je 'm opeet!