Monique van der Vloed heeft weer een heerlijk recept voor ons! Deze keer maak je in een handomdraai heerlijke eierkoeken. Natuurlijk zijn ze weer suikerarm en bevatten ze geen gluten. Dit maakt dat ze de ideale snack zijn voor ieder moment!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: eiwitrijk, suikerarm, glutenvrij, ketodieet, vegetarisch (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat ei en noten (amandel). Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin +, Sukrin Amandelmeel
Porties: 6
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 127 kcal
- Eiwit: 9,1 gram
- Koolhydraten: 5,1 gram
- waarvan suiker: 2,5 gram
- Vet: 6,8 gram
TIP! Strooi er een beetje Sukrin Icing eroverheen en geniet!
Suikervrije en glutenvrije eierkoeken
Monique van der Vloed heeft weer een heerlijk recept voor ons! Deze keer maak je in een handomdraai heerlijke eierkoeken. Natuurlijk zijn ze weer helemaal suikervrij en bevatten ze geen gluten. Dit maakt dat ze de ideale snack zijn voor ieder moment!
Ingrediënten
- 3 eidooiers
- 1 ei
- 60 gram Sukrin Amandelmeel
- 3 el Sukrin+
- 50 gram lijnzaad (fijngestampt in een vijzel)
- 10 gram (wijnsteen) bakpoeder
- 1/2 banaan (fijngeprakt)
- 100 ml water
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg het opzij.
- Roer alle ingrediënten in een kom stevig door elkaar.
- Schep bergjes op de bakplaat en hou ruimte tussen de koeken.
- Bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 35 minuten, blijf tussentijds roeren.
- Laat afkoelen en geniet ze!