Knapperig en zacht tegelijk. Je gelooft bijna niet dat deze hemelse biscuits zo light zijn. Ze bevatten daarnaast ook nog eens extra proteïne. De koekjes zijn namelijk gemaakt met proteïne poeder en eiwitrijk ontvet sesammeel. Dit zorgt voor een haast nootachtige smaak. Je kunt de boter eventueel ook vervangen met kokosvet en net voor het einde van de baktijd wat kokossnippers toevoegen!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: suikerarm, vegetarisch, eiwitrijk, ketodieet (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat melk, gluten, ei, sesam en soja. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Gold, Sukrin+, Sukrin Gold Siroop, Sukrin sesammeel
Porties: 10
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 62 kcal
- Eiwit: 4,8 gram
- Koolhydraten: 1,1 gram
- waarvan suiker: 0,4 gram
- Vet: 3,4 gram
Chocolade biscuits light & proteïne rijk!
Knapperig en zacht tegelijk. Je gelooft bijna niet dat deze hemelse biscuits zo light zijn. Ze bevatten daarnaast ook nog eens extra proteïne. De koekjes zijn namelijk gemaakt met proteïne poeder en eiwitrijk ontvet sesammeel.
Ingrediënten
- 25 gram gesmolten boter
- 45 gram Sukrin Gold
- 25 gram Sukrin+
- paar druppels vanille extract
- 45 gram Sukrin Gold Siroop
- 1 ei
- 15 gram cacao
- 25 gram Sukrin sesammeel
- 40 gram proteïne poeder met chocolade smaak (suikervrij!)
Instructies
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Verwarm je oven voor op 175°C.
- Mix de Sukrin Gold, Sukrin+, de cacao met de Sukrin sesammeel en het proteïne poeder.
- Smelt je boter maar zorg dat deze niet te heet is. Voeg toe aan de droge mix.
- Voeg nu de Sukrin Gold Siroop, het ei en het vanille extract toe. Mix tot je een glad en egaal beslag hebt.
- Maak balletjes van het deeg, leg deze op je bakplaat en druk plat.
- Bak zo'n 13 minuten in een voorverwarmde oven. Blijf goed opletten dat de biscuits niet te bruin worden.
- Laat afkoelen op een rek, dit zorgt ervoor dat ze lekker knapperig worden!